hu en

garbaroyal logórendszergazda hírekMegjelent az Open Enterprise Server 2015 SP1

2017.02.03.

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy elérhetővé vált az Open Enterprise Server 2015 SP1.


Megjelent az Open Enterprise Server 2015 SP1

2017.02.03.

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy elérhetővé vált az Open Enterprise Server 2015 SP1.


profi rendszergazda a facebookon

garba klub rendszergazda szolgáltatás

a profi rendszergazda

garbaklub logó

Több mint 1 évtizede a szakmában vagyunk! Feltérképezzük számítógépes hálózatát, megreformáljuk azt és megoldásainkkal előtérbe kerül a nyugalom. A „nem működik” érzést pedig hamar el is felejti. Ugye milyen jó eljátszani a gondolattal?

Havi szolgáltatói szerepvállalás:
  • szerver felügyelet
  • munkaállomás felügyelet
  • IT infrastruktúra kialakítás
  • mentés beállítása és felügyelete
  • eseményriasztás
  • telefonos elérhetőség
  • hibajegykezelő rendszer
  • emergency line

Együttműködési leírás:

A szerverekkel kapcsolatos feladatokat szakosodott mérnök kollegáink távoli asztaleléréssel végzik. Hibajelzés vagy kérés esetén munkatársunk a kérést kezeli, a hibát elhárítja. Bejelentését, az általunk dedikált és létrehozott cegnev@garbaroyal.hu mail címen, levelezési vagy kommunikációs probléma esetén a megadott telefonos elérhetőségen vagy skype-n fogadjuk. Rendszerleállás esetén munkaidőn kívül is tárcsázhatja emergency vonalunkat. Távolról nem javítható, helyszíni hibaelhárítás esetén kiszállási díjat számolunk fel. A kérés vagy hiba kategóriájától függően elindítjuk a munkafolyamatot, melyről teljes körű adminisztráció készül a bejelentéstől az ügylezárásig a szolgáltató hibajegy rendszerében (TICKET MASTER). A szerverek telepítéséről sorszámozott TELEPÍTÉSI NAPLÓ készül. A rendszergazdák belépésének nyomon követését a BELÉPÉSI NAPLÓ rögzíti rendszerünkben. Ügyfeleink a hónap végén kiállított számla mellékleteként csatolt TM RIPORT-ból tájékozódhatnak az aktuális havi IT support tevékenységeinkről.

 

<< vissza

garbaroyal logóemergency line

Emergency line
+36 70 672 6000

garbaroyal logórólunk mondják

"Az Axio Kft hosszú évek óta ügyfele a Garba-Royal Kft-nek és kezdettől fogva problémamentes az együttműködésünk. Azok figyelmébe szeretném ajánlani szolgáltatásaikat, akik nem fordítanak elég figyelmet az informatikai hátterükre és azoknak, akik épp szeretnének elég figyelmet fordítani rá."

Gyenis László
ügyvezető
Axio Kft.